Az ország első szoftvertesztelő versenye lezárult! Köszönjük minden online és élő döntőbe jutott játékosunknak, hogy példás kitartással küldték be a feladatokat! Reméljük, hogy hasznos tudással gyarapodtatok a verseny feladatai során. Most tisztelettel búcsúzunk, de bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozni fogunk, még izgalmasabb feladatokkal és egyre nagyobb résztvevői bázissal. Sziasztok!

Üdvözlettel: Szoftvertesztelő Verseny Csapata

Bejelentkezés
Azonosító:
Jelszó:

Partnerek


Masterfield Oktatóközpont
A Masterfield Oktatóközpont az elmúlt évek során az informatikai felnőttképzés meghatározó szereplője lett Magyarországon. Szoftverfejlesztés, rendszerüzemeltetés és szoftvertesztelés mellett számos területen nyújt komoly gyakorlatorientált képzéseket.

Szoftvertesztelés oktatásában kiemelkedő szerepe volt az akkreditált International Software Testing Qualification Board (ISTQB) tanfolyamainak Magyarországon történő elterjesztésében. Szoftvertesztelő szakembereink előadásában akkreditált tesztelési módszertani képzések mellett, szoftvertesztelő eszközöket bemutató gyártóspecifikus tanfolyamok és e-learning anyagok is találhatók.

Bővebb információkért kérünk látogass el a Masterfield Oktatóközpont honlapjára!

Ha szeretnéd megszerezni az ISTQB legmagasabb szintű elismerését, gyere ISTQB Expert Test Management tanfolyamra. Bővebb információkért kérünk, hogy látogass el a www.istqbexperttraining.com oldalra!

Egy különleges téma tapasztalt tesztelőknek, modell alapú tesztelés tanfolyam. Bővebb információkért kérünk, hogy látogass el a www.istqbmodelbasedtraining.com oldalra!


IDG
Brandünk, a Computerworld, 1969 óta látja el információkkal, összeállításokkal, elemzésekkel a hazai infokommunikációs piac szereplőit. A világ legnagyobb informatikai médiavállalatának tagjaként nemcsak a hazai, de a nemzetközi történésekről is első kézből származó információkhoz jutunk. Nyomtatott hetilapunk mellett egyedülállóan gazdag portált gondozunk; a computerworld.hu-t tévéadások, hangfelvételek, hangos prezentációk, videók teszik a hazai internetes média úttörőjévé. Célunk az ICT-szakma döntéshozóinak, szakembereinek eljuttatni a munkájukhoz szükséges információkat a lehető legteljesebb spektrumon.


Profession.hu
Magyarország piacvezető állásportálja IT állásokban is a legnagyobbak között van. Válogasson a több mint 600 friss IT/Telekomm munka között.

Technet.hu
Az egyik leglátogatottabb technikai híreket feldolgozó portál. A Techneten a notebookok, okostelefonok, navigációs eszközök, PDA-k, szoftverek tesztjei mellett informatikai-technikai hírek, színes magazinanyagok is várják olvasóikat.

Mortoff
"Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk mind a magyar, mind pedig a multinacionális vállalatok különböző üzleti és informatikai folyamatainak kialakításában, megújításában. Képesek vagyunk a projektek teljes életciklusának lefedésére, a tanácsadástól kezdődően a szoftverfejlesztésen, tesztelésen át a rendszerintegrációig, üzemeltetésig.
Működésünk során kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kipróbált, megbízható technológiákkal, nemzetközi legjobb gyakorlatokkal szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Mindezek eredményeként sok sikeres projektet tudhatunk magunk mögött, főként a telekommunikációs, pénzügyi és az ipari szektor területén.”

Tesztelés a gyakorlatban - a szakértő tesztelők lapja
A Tesztelés a gyakorlatban negyedévente, ingyenesen megjelenő szaklap, amely 2010 óta látja el a szoftvertesztelés iránt érdeklődőket és a szakmában tevékenykedő kollégákat fontos, értékes, naprakész információkkal on-line és off-line formában. A lapban általánosságban és részleteiben is megismerkedhetnek az olvasók a szakma újdonságaival, a legfrissebb trendekkel, aktualitásokkal. A publikációk kizárólag olyan szakmabeli írók tollából származnak, akik elkötelezettek a szoftvertesztelést illetően, akik tapasztalataikat, ismereteiket szívesen osztják meg azokkal, akik többet szeretnének megtudni munkájukról, elért eredményeikről és az alkalmazott technikákról. Amennyiben érdeklődsz a szoftvertesztelés iránt, ha szakmabeliként bővítenéd ismereteidet, vagy kedvet érzel a publikáláshoz, kérjük, látogass el a www.tesztelesagyakorlatban.hu oldalra, ahol regisztrációt követően letöltheted a magazin eddig megjelent számait is.

Partner oldalak
Certified Tester Advanced Level (CTAL) Certified Tester Foundation Level (CTFL) Excel oktatás
Hungarian Software Testing Qualification Board (HSTQB) International Software Testing Qualification Board (ISTQB) International Software Testing Qualification Board (Cursuri de testare Software - ISTQB curs)
International Software Testing Qualification Board (Software Testing Kurse - ISTQB Zertifizierung) International Software Testing Qualification Board (ISTQB training) IT minősítés
IT minősítés IT vizsga IT vizsga
JAVA tanfolyam JAVA tanfolyam JAVA suli
Masterfield Training (English) Masterfield Training (Magyar) SQL oktatás
SQL tanfolyam Szoftvertesztelés Szoftvertesztelő
Tesztelés Tesztelő tanfolyam Tesztelőverseny
Testing competition (Magyar) Testing competition (English) Tesztmérnök képzés
Tesztmérnök Tesztmérnök tanfolyam Tesztmérnök tanfolyam
Trinspire Ltd. (English) Trinspire Kft. (Magyar)